Alfa Courier in de praktijk

Koeriersdiensten Alfa Courier in de praktijk  Algemeen

U kunt Alfa Courier bijvoorbeeld inschakelen als u een koerier in Eindhoven of een koerier in Utrecht nodig heeft. Maar wanneer kan het handig zijn om een koerier in te schakelen? Een aantal voorbeelden:

Vlak voor Pasen besluit het hoofdkantoor van een landelijke bouwmaterialenketen tot een grote promotieactie. Displays en reclamemateriaal worden in alle haast gemaakt en OEPS, die moeten de volgende dag in de winkels staan. Het is concurrentiegevoelig – en dus – kwetsbaar materiaal. Typisch een klusje voor Alfa Courier. Voor een vaste lage prijs zijn alle winkels de volgende dag getooid met het nieuwe reclamemateriaal. De basis voor een succesvolle actie.

Een bedrijf produceert kostbare laserapparatuur en levert die dagelijks uit. De hoge waarde en de schadegevoeligheid van de apparatuur sluit verzending via een pakketdienst uit.
Alfa Courier levert de zendingen voor een vaste lage prijs en met koerierskwaliteit af.

Een bedrijf verhuurt hooggespecialiseerde medische apparatuur aan ziekenhuizen en onderzoeksinstituten. De apparatuur moet speciaal worden verpakt en behandeld en rechtstreeks bij de desbetreffende afdeling worden bezorgd of afgehaald. Bij de chauffeurs van Alfa Courier is het gehele proces in goede handen. Zij hebben beschermingsmiddelen aan boord zodat ze de apparatuur veilig kunnen inpakken en afleveren bij de klant. En dit alles gebeurt voor een vaste prijs.

Een uitgeverij geeft gratis bladen uit voor jongeren en verspreidt deze via middelbare scholen en universiteiten. Alfa Courier is dagelijks onderweg om de displays op alle distributiepunten te vullen met nieuwe bladen en de oude uitgaven af te voeren. Uiteraard tegen een vaste lage prijs.

Een bedrijf verhuurt vacuümgereedschap voor de bouw. Door de slechte toegankelijkheid van bouwlocaties, het gewicht van de zending en het feit dat er vooraf contact moet worden opgenomen met de aannemer ter plaatse, is dit geen klus voor een gewone transporteur. In overleg met de aannemers laden de koeriers van Alfa Courier de apparatuur op de ene bouwplaats en lossen die op de andere. En dit voor een vaste lage prijs.

Door een computerstoring zijn de stukken voor de aandeelhoudersvergadering van een grote onderneming te laat gereed voor verzending per post. Alfa Courier haalt de enveloppen bij het secretariaat op en levert deze linea recta af bij de aandeelhouders, volgens de meest efficiënte route.

Een zelfstandig ondernemer is een webwinkel in sportkleding gestart. De verkoop loopt goed en hij heeft dagelijks zo'n twintig pakketten in te pakken en te verzenden. Alfa Courier haalt de zending dagelijks om 19.00 uur bij hem af en brengt deze naar het verzamelpunt voor vervoer door DPD. De pakketten worden de volgende dag bij de tevreden klanten bezorgd, voor een vaste lage prijs.   

De meedenkers van Alfa Courier helpen ook u graag bij het selecteren van de meest geëigende transportvorm voor uw zending.

Neemt u voor een prijsopgave contact op met Alfa Courier.

Nieuwe klant?

Op uw eerste vijf bestellingen ontvangt u 20% korting.